Gratis verzending boven €75,-

Voor 14:00 besteld, morgen in huis!*

  

0

ABout BB

WIE ZIJN WIJ

Wij zijn een jong familiebedrijf, opgericht door Babette in 2014. Nadat zij al enige tijd ervaring had opgedaan met het maken van portretten met acrylverf besloot ze haar verfpassie eens los te laten op haar andere passie: SNEAKERS. Na een rustige start bleek dat er veel interesse was in onze sneakers. Babette maakte het onderstaande filmpje van haar eerste custom en plaatste deze op youtube. Onverwacht bleek dit filmpje erg vaak bekeken te worden en kwamen er veel reacties. 

 

 

Door het succes van dit filmpje besloot Babette om te starten met haar eigen bedrijf “Customs By BB”. Al gauw bleek Babette handen tekort te komen en werd Jacqueline en de rest van de familie ingeschakeld. Met onze eigenzinnigheid, onderscheidend vermogen, originaliteit en een flinke dosis enthousiasme zorgen wij ervoor dat we unieke sneakers maken.

 

 

WAT DOEN WIJ

 

Altijd Uniek

Al onze sneakers worden volledig met de hand gecustomized en naar uw wensen gemaakt. Wij streven continue naar een unieke sneaker in combinatie met hoge kwaliteit. Klanttevredenheid staat hoog in ons vaandel. Wij willen dat u als klant trots bent op uw sneakers.

Sneakers naar wens

U kunt bij ons de sneaker van uw dromen bestellen. U geeft aan wat u wilt en of u de basis sneaker levert of wij. Vervolgens maken wij er een digitaal ontwerp van. Dit krijgt u ter goedkeuring, waarna de sneakers gecustomized worden. Vanzelfsprekend heeft dit wel een wat langere wachttijd. Maar U bent er wel van verzekerd dat u een unieke sneaker hebt naar wens. Onze eigen ontwerpen kunt u in de webshop kopen. Voor iedereen wel wat. Deze sneakers zijn in een beperkt aantal maten verkrijgbaar. Ook voor Baby- en kindersneakers kunt u bij ons terecht.

 

Afgewerkt tot in detail

Alleen de beste materialen zijn goed voor onze sneakers. Daarom gebruiken wij Angelus leerverf om de sneakers te customizen. Deze Amerikaanse fabrikant levert al meer dan 100 jaar hoogwaardige leerverf. Daarnaast gebruiken wij houtbranders, om prints in te branden. Elke sneaker die door ons gecustomized wordt, wordt tot in de kleinste details afgewerkt. Wij staan garant voor de schoonheid van onze sneakers.  

Nieuwste Customs

Chrome

Shop hier

Pink Panther

Shop hier

Wild curry

Shop hier

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in

Wilt u op de hoogste blijven van onze nieuwste customs en andere activiteiten? Schrijf u dan nu in voor de nieuwsbrief.Aanmelden